Familierecht Advocaat

Alle familierecht advocaten

Wat je moet weten over familierecht

Het familierecht omvat de familiale verhoudingen tussen personen, zoals huwelijk, geregistreerd partnerschap, afstamming en adoptie. Onder het familierecht vallen ook alle kwesties die met echtscheidingen te maken hebben, bijvoorbeeld afspraken over de alimentatie en omgangsregelingen. Ook erfenissen, uithuisplaatsinge...lees meer n, ondertoezichtstellingen of kwesties over het ouderlijk gezag vallen onder het familierecht. Vaak gaan zaken die vallen onder het familierecht met meer emoties gepaard dan overige zaken. Om deze reden is het bij zaken binnen het familierecht belangrijk om een gespecialiseerde advocaat uit te zoeken die niet alleen veel juridische kennis heeft, maar ook goed met de emoties van de betrokkenen kan omgaan. klap in

Familierecht in het kort

  • Familiale verhoudingen tussen personen
  • Kwesties zoals huwelijk, echtscheiding, erfenis en adoptie
  • Vaak zeer emotionele zaken

Alle Familierecht Advocaten

Rechtsinfo.nl werkt samen met een selectie geregistreerde advocaten. Zoek hieronder naar een aangesloten Familierecht advocaat bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

510 resultaten

Rechtsinfo Logo
Onafhankelijk. Transparant. Eerlijk.

Over Rechtsinfo

Met een netwerk van advocaten en een uitgebreide artikelendatabase, biedt rechtsinfo.nl hulp bij alle juridische vraagstukken waar je in het dagelijkse leven tegenaan kunt lopen. Via rechtsinfo.nl maak je snel en gemakkelijk een afspraak met een van onze advocaten. Met de garantie dat je afspraak binnen 24 uur wordt bevestigd.

Wist je dat...
...je bij Rechtsinfo altijd binnen 24 uur, na het aanvragen van je afspraak, antwoord krijgt?