Ancis Verweij

Mediator

 • Expertise

  Kinderen

 • Werkgebied

  Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Ancis Verweij

Als schoolmaatschappelijk werker werd mij al snel duidelijk welke invloed een scheiding op kinderen kan hebben. Kinderen vertelden mij regelmatig hoeveel last ze hadden van de ruzies tussen hun vader en moeder. Ze hadden vaak het gevoel tussen hun ouders in te staan en een keuze tussen hen te moeten maken. Als coach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ krijgen ook de kinderen een stem en kan ik ouders goed adviseren. Ik heb mijn praktijk met heel veel plezier samen met mijn collega Hiske Zuijderwijk.

Ik ben open, direct en oplossingsgericht. Naast duurzame afspraken zet ik me in voor een goede communicatie tussen alle partijen, zodat begrip ontstaat voor elkaar en er weer ruimte komt om in gesprek te blijven met elkaar.

Door regelmatig trainingsdagen te volgen op mijn vakgebied, blijf ik leren. Ik volg de ontwikkelingen op de voet, zodat ik jullie zo goed mogelijk kan begeleiden.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Ancis?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Martine A.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik raad deze twee dames aan omdat ze goed werk leveren . Wat ze beloven doen ze, ze zijn professioneel, organisatorisch heel sterk . Ze zijn ook gewoon twee hele leuke, positief ingestelde vrouwen, waar je veel steun van kunt krijgen omdat ze een groot inlevingsvermogen hebben en heel ruimdenkend zijn! Scheiden is al ingewikkeld genoeg. Hoe fijn is dat als je hier wat ondersteuning bij kunt krijgen!

 • Wende B.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Zeer ervaren, betrokken en empatische vrouwen, die het belang van ouders en kinderen voorop stellen!! Een scheiding is zeer zwaar, maar door de ondersteuning van Zuijderwijk & Verweij zal het voor zowel de ouders als kinderen minder pijnlijk zijn!! Zeer zeker aan te bevelen!!

 • Wendy
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ancis is een prettige persoon om mee samen te werken. Ze is accuraat, recht door zee en heeft kennis van zaken. Met een kritische blik en humor pakt zij werkzaamheden op.