Daniëlla Eikmans

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Daniëlla Eikmans

Na mijn studies Internationaal, Europees en Nederlands recht heb ik jarenlang verschillende partijen geadviseerd over contracten, aansprakelijkheid en governance. Ik richt me als juriste en MfN-registermediator onder andere op scheidingen en familieconflicten. Ik help jullie graag om beter met elkaar te communiceren en samen naar langdurige oplossingen te zoeken.

Ik ben betrokken en enthousiast, en vind het erg belangrijk dat jullie je thuis voelen. Daarom bij mij geen strakke pakken en een formele aanpak. Ik wil geen drempel opwerpen. Daarnaast vind ik het belangrijk om alles helder uit te leggen, zodat jullie echt weten waarvoor je kiest.

De SCHIP- (Samenkomen, Conflict- en Verliesverheldering, Helpend horen, Integratie en Partners in ouderschap) en de EFT- (Emotionally Focused Therapy) methode gebruik ik om jullie en jullie eventuele kinderen op sociaal-psychologisch vlak alle ondersteuning te bieden die nodig is.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Daniëlla?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Vincent
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Daniella is een topper! Ze werkt volgens een duidelijk stappenplan en informeert je heel goed over je rechten en plichten en de bijbehorende mogelijkheden. Dat is heel prettig, dan weet je waar je aan toe bent. Wij raden haar aan!

 • Lotte
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Bij Daniella ben je geen nummertje. Zij heeft hart voor haar werk. Wij raden haar iedereen aan.