Diny Veldhuisen

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Gelderland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Diny Veldhuisen

Als oplossingsgerichte generalist is het mijn drijfveer om mensen te helpen hun meningsverschillen op te lossen. Ik ben tevreden als zij hun blik weer op de toekomst kunnen richten en als de eventuele kinderen in staat zijn om op een goede, positieve manier verder te gaan. Daarnaast zet ik mijn mediationvaardigheden in als Stiefplan-coach, om mensen in een nieuw samengesteld gezin te begeleiden. Ik kan goed luisteren, analyseren en meedenken; cliënten noemen mij geduldig en rustig.

Ik weet hoeveel energie een conflict kost. Deze energie kan constructief ingezet worden om samen tot een oplossing te komen. Ik vind een goede en constructieve sfeer erg belangrijk, daar zet ik me 100% voor in. Openheid en duidelijkheid zijn kenmerken van mijn begeleiding. Mijn motto is dat directbetrokkenen zelf heel goed in staat zijn hun kwesties op te lossen, met deskundige begeleiding. Soms helpt een beetje humor om ontspanning te brengen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Diny?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Ronald B.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De begeleiding van Diny Veldhuisen kenmerkt zich door openheid en duidelijkheid. De sfeer tijdens de besprekingen was steeds goed en constructief. Diny koppelt snel terug. Levert documenten snel aan. Snelheid was in ons geval geboden en hebben we ook gekregen, zonder dat dat ten koste is gegaan van aandacht en zorgvuldigheid. Ondanks het onderwerp (de scheiding) heb ik onze gesprekken en ons contact als uitermate prettig ervaren.

 • Lisa S.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Fijne samenwerking met een ervaren en betrokken mediator.

 • Arnoud van der Sanden
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Deskundig en snel met afhandelen

 • Klara M.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Goede service, goed behandeld

 • Maik V.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  perfect, zeker aan te bevelen