Elise Janssen

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Gelderland, Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Elise Janssen

Als familiemediator en scheidingsbegeleider begeleid ik jullie graag bij alle stappen in het scheidingsproces. Naast aandacht voor jullie persoonlijke verhaal, zorg ik ervoor dat alles goed, zorgvuldig en met respect voor elkaar geregeld wordt. Ik ben ook rechtbank mediator waardoor toevoeging (subsidie) mogelijk is.

Als KIES (Kinderen in Echtscheiding Situatie) Omgangsbegeleider heb ik speciale aandacht voor de kinderen en help ik jullie de omslag te maken naar collega-ouders, een team dat samenwerkt om de kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen te helpen.

Door mijn vakkennis en als ervaringsdeskundige denk ik dat ik een mooie balans kan bieden tussen de zakelijke en emotionele kant. Ik ben zeer praktisch ingesteld en ga voor eerlijkheid en duidelijkheid, weten waar je aan toe bent. Of mijn cliënten nu komen vanuit een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract, ik help iedereen van A tot Z door de scheiding heen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Elise?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Annelou
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Een veilige, betrouwbare haven in moeilijke tijden. Elise Jansen van het bureau Apart Verder is een prettig mens, een aimabele vrouw die met veel kennis van zaken ons door een zeer moeilijke periode heen geloodst heeft. Op een heel professionele manier heeft ze ons begeleid door het hele echtscheidingsproces. Met name de openingszin bij iedere ontmoeting: "hoe is het met jullie?", vond ik heel prettig. Het gaf ruimte gevoelens van verdriet, onzekerheid, twijfel en vragen te uiten en te bespreken. Ik ben haar heel dankbaar voor haar hulp.

 • Anneke
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Fijne en professionele benadering In een periode waar alles even op zijn kop komt te staan zorgt Elise voor een rustige en duidelijke aanpak. Er is oor voor je persoonlijke verhaal en daarnaast neemt ze je mee door alle dingen die geregeld moeten worden.

 • Miran
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Elise heeft veel kennis en stelt zich onpartijdig op. Kundig en alles liep vlgs planning.

 • Dennis
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Goed Zeer goed geholpen bij alles. Echt een aanrader. Ze heeft een luisterend oor en blijft menselijk. En denkt goed mee Complimenten.

 • A
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  top vrouw! hoe vervelend scheiden ook is. toch gingen we elke keer met een goed gevoel weg. ze helpt je met alles van a tot z en neemt ook de tijd voor je. 1 een woord een top vrouw. ik hoop dat niet veel mensen het nodig hebben maar mocht je gaan scheiden moet je bij scheidingspraktrijk apart veder zijn!

 • Maartje
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Heel prettig en betrouwbaar contact. Heldere en open communicatie. Prettig contact en betrouwbaar voor beide partijen.

 • Roel
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Rust en duidelijkheid tijdens het scheidingsproces We waren opzoek naar een goede mediator in Nijmegen. Elise gaf ons tijdens het (vrijblijvende) oriënteringsgesprek al direct duidelijkheid over haar manier van handelen. Fijn om in roerige tijden hierin goede, professionele begeleiding te hebben. We hebben beide haar onpartijdigheid ervaren. Ik vond het ook prettig om vooraf al duidelijkheid over de kosten te krijgen. Iets wat onze jurist niet kon aangeven. Kortom, wij zijn erg blij dat Elise ons geholpen heeft onze scheiding zo goed mogelijk te regelen. Dit geeft je uiteindelijk weer ruimte om je op de toekomst te gaan richten. Elise bedankt! R. en E.

 • Marieke
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Deskundig, empatisch met een helder eindresultaat Super goede deskundige aanpak. Op basis van vriendelijke meelevendheid met als eindresultaat een helder geformuleerd echtscheidingsconvenant waarin in alle partijen goed vertegenwoordigd zijn. Heel knap werk! Ik raad iedereen Apart Verder aan. Scheiden blijft een emotioneel en zakelijk lastig proces maar met de hulp van Elise lukt het dan toch op ‘samen apart verder te gaan’ Top!

 • Marco
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Deskundige en professionele begeleiding Dank je wel Elise, voor je deskundige begeleiding. Wij hebben jou als mediator zeer betrokken ervaren.

 • Berrina
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Zeer betrokken en onpartijdig Ik heb Elise als een zeer betrokken en onpartijdige mediator ervaren. Daadkrachtig en oog voor wat er speelt. De samenwerking verliep erg prettig. Mails werden vlot beantwoord en de afwikkeling is goed verlopen.

 • M.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik heb Elise ervaren als zeer professioneel met veel empathie en warmte Ze heeft in mijn zaak bewezen dat ze echt voor beide partijen staat zonder iemand tekort te doen. Het was een verwarrende periode dus fijn dat alles nu zo goed is geregeld en vast gelegd. Als je wil scheiden kan ik Elise als mediator van harte aanraden.