Els Maane

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Overijssel

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Els Maane

Ik ben analytisch, geduldig en heb een oplossingsgerichte instelling. Ik wil jullie zoveel mogelijk ontzorgen! Door ‘grote’ zaken in kleinere stukjes op te delen en te ‘versimpelen’, zien mensen door de bomen het bos weer. Ik geloof dat inzicht en interactie tot een opgeruimd gevoel leiden en dat gun ik iedereen.

Ik help jullie om goed naar de kinderen te luisteren en hen steeds voor ogen te hebben. Je blijft immers samen ouder. Ik ondersteun jullie bij compromissen sluiten zodat je kunt samenwerken met de ander: van echtgenoten naar bondgenoten!

Ik heb paarden bij huis staan en in mijn vrije tijd ben ik hier veel mee bezig. Het mooie is dat ik mijn klanten in mijn praktijkruimte thuis ontvang, met uitzicht op de wei. Zij ervaren dat als rustgevend en prettig. Een goede start om een gesprek te beginnen over één van de moeilijkste perioden in je leven.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Els?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Cliënt uit Heiloo
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Els was voor mij een prettige gesprekspartner die de kunst verstond op een neutrale manier en respectvol te communiceren naar mijn ex-man en mij. Ik vond dat knap gedaan. Zij is zeer laagdrempelig en ter zake kundig. Els is een vriendelijke persoonlijkheid waarbij ruimte bestond om alles te vragen wat in me opkwam. Haar bemiddeling was een uitkomst in een heftige periode. Mede dankzij haar inzet is de scheiding erg snel en geruisloos verlopen.

 • Cliënt uit Almelo
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Els heeft mij door alles heen geholpen. Geweldige vrouw!

 • Cliënt uit Olst
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ik ben echt zeer tevreden over de hele proces welke ik met Els Maane heb doorlopen. Els werkt veel dingen uit, is duidelijk en zeer goed bereikbaar en doet ook net dat ene kleine stukje meer nog wat voor een super dienstverlening heeft gezorgd.

 • Cliënt uit Raalte
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik kan de activiteiten van een scheidingsbemiddelaar en in dit geval van Els Maane in het bijzonder bij iedereen aanbevelen. Els bedankt voor alles en je wijze van werken!