Gonny van Tussenbroek

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Gonny van Tussenbroek

Ik vind het mooi om me in mensen te verdiepen. Tijdens mijn hbo-opleiding sociale psychologie heb ik geleerd wat er gebeurt bij mensen die onder druk en stress staan. Hoe hun hersenen soms letterlijk (tijdelijk) stoppen met werken en niet meer rationeel kunnen denken. Iemand oplossingsgericht laten werken aan de scheidingsvraagstukken geeft ruimte om weer prettig te kunnen functioneren.
Als geboren en getogen Rotterdamse ben ik rechtdoorzee en oplossingsgericht. Sinds jaren alweer woon ik in Brabant, waar ik me heb ontwikkeld in ‘gemoedelijkheid’. Met deze eigenschappen en mijn positieve kijk op het leven sta ik jullie graag op alle vlakken bij.
Als ervaringsdeskundige weet ik wat jullie doormaken. Daarnaast heb ik een gestructureerde aanpak waarbij alle thema’s punt voor punt aan de orde komen. Ik help bij het maken van duurzame afspraken waar alle partijen mee verder kunnen, zodat jullie met vertrouwen een nieuw eigen leven kunnen gaan beginnen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Gonny?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Pim
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik ben erg tevreden over het werk van de mediator. Dankzij haar kennis en ervaring is het conflict nu opgelost. Haar duidelijke aanpak, goede communicatie en optimisme hebben mij zeer zeker geholpen.

 • Simone
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Gonny heeft ons begeleid bij het opstellen van een ouderschapsplan en convenant. Ik ben zeer tevreden over hoe zij dit proces aangepakt heeft. Met aandacht stonden we stil bij het emotionele proces. Hierbij is Gonny een invoelende begeleidster van de gesprekken wat ik als positief en opbouwend heb ervaren. Daarnaast is zij daadkrachtig en deskundig in het zakelijke stuk. Die schakeling tussen zacht en aandachtig en ook doorpakken op het maken van duidelijke afspraken vond ik erg prettig. Gonny is een bevlogen mediator, ik zou haar zeker aanraden.