Jolanda Hellings

Mediator

 • Expertise

  Kinderen

 • Werkgebied

  Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Jolanda Hellings

Sinds 2015 ben ik MfN-familiemediator en in 2018 heb ik de opleiding ‘bijzondere curator in jeugdzaken’ afgerond. (Echt)scheidingszaken waar kinderen bij betrokken zijn, hebben dan ook mijn speciale aandacht. Zij worden zorgvuldig bij het proces betrokken, bijvoorbeeld door middel van ‘kindgesprekken’.
Ik kan werken met toevoeging (subsidie) omdat ik ben aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Uit eigen ervaring weet ik dat een echtscheiding veel van je vergt. Als procesbegeleider begeleid ik bij de gesprekken en help ik bij het maken van werkbare afspraken in het belang van iedereen. Hierbij geef ik mensen altijd mee: ‘Creëer samen een oplossing die goed voelt van binnen, niet een die er goed uitziet van buiten’.

Ik vind het fascinerend hoe verschillend mensen kunnen zijn. Ieder heeft zijn/haar eigen achtergrond, waarden en normen. Ik leef me graag in iedere situatie in en blijf te allen tijde rustig, hoe hectisch of emotioneel de situatie ook is.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Jolanda?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Nevens
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Betrouwbaar en professioneel!

 • Esther Waters
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Op een prettige manier geholpen. Ga zo door!!