Leida Franse

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Zeeland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Leida Franse

In mijn praktijk ‘Amaril mediation & advies’ begeleid ik mensen onder andere bij echtscheidingen. Ik houd ervan om zo harmonieus en aangenaam mogelijk te leven, ook voor de mensen met wie ik in contact ben. Vanaf mijn jeugd ‘bemiddel’ ik bij conflicten, onenigheid of ruzie, dus ook toen ik nog geen mediatordiploma had…

Ik geef informatie waar jullie echt mee aan de slag kunnen. Weloverwogen beslissingen, daar ga ik voor! Eerder heb ik gewerkt bij een grote financiële instelling, waar opleiden en ontwikkelen van collega’s één van mijn werkzaamheden was. Deze ervaring komt goed van pas in mijn werk als mediator.

Ik ben een positief persoon met interesse, waardering en respect voor mensen. Door aandacht voor detail en een flinke dosis geduld en doorzettingsvermogen zoek ik graag naar de oplossingen die bij jullie passen en die óók in het belang van de kinderen zijn. Met mijn ‘Zeeuwse nuchterheid’ en praktische instelling help ik jullie graag.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Leida?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Amy L.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Scheiding binnen 8 weken klaar! We kunnen nu verder.

 • Irene van Looie
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De tips die we kregen voor het nemen van de beslissingen en voor de afspraken zijn zeer waardevol. Ze stelt vragen waardoor je moet nadenken over de afspraken die je maakt en de consequenties van die afspraken. Daar hadden wij nooit aan gedacht.