Lisette van der Lans

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Zuid-Holland, Noord-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Lisette van der Lans

Ik ben sinds 2011 werkzaam als MfN-familiemediator, arbeidsmediator en vertrouwenspersoon. Mijn hart ligt bij familiemediations. Samen met mijn collega vorm ik de maatschap ‘Mediation voor Jou’, waarin wij mensen begeleiden bij (internationale) scheidingen en de problematiek die daaruit voortvloeit.

Voordat ik mediator werd, had ik mijn eigen communicatiebureau. Het leukste vond ik het interviewen van mensen, om vervolgens de essentie van het gesprek en de drijfveren en ambities van de persoon zo goed mogelijk weer te geven. In mijn vak als mediator is het mijn passie om jullie zo goed mogelijk te begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen! Samen maken we realistische, haalbare afspraken. 

Ik doe mijn best om jullie vertrouwd te laten voelen, zodat jullie in alle rust beslissingen kunnen nemen. Van cliënten hoor ik terug dat ze mij als rustig en empathisch ervaren. Ook vinden zij het prettig dat ik de hoofdlijnen in de gaten houd. 

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Lisette?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Dhr. Maartens
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Lisette van der Lans is zeer professioneel. Het contact voor, tijdens en na de mediation gesprekken verliep heel soepel. We kregen snel en duidelijk antwoord op al onze vragen. Wij voelden ons absoluut gehoord en hebben geen verbeterpunten. Deze mediator is ons goed bevallen.

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Deze mediator kan goed luisteren naar beide kanten. Ze geeft duidelijke feedback en uitleg.