Nelleke Hartmanns

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Nelleke Hartmanns

Ik ben ruim twintig jaar werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg. Inmiddels heb ik ruim hetzelfde aantal jaar een zelfstandige praktijk als mediator/coach bij onder andere echtscheidingen. Nog volop sta ik in het werkzame leven, vier dagen in de week. De vijfde dag ben ik met heel veel liefde oma.

Door mijn vermogen om goed met mensen te verbinden en mijn vaardigheden als coach, kan ik u helpen om onderliggende motieven naar boven te halen. ‘De mens is wat hij of zij voelt, niet hoe hij of zij zich gedraagt’. Ik vraag naar de gevoelens en gedachten die onder het gedrag verborgen liggen, omdat daar vaak de ‘angels’ van het conflict gevonden worden. Zo krijgen we een diep(er) inzicht in de situatie en de oplossingen die bij u passen.

De beste resultaten worden behaald wanneer u zich veilig en prettig voelt. Ik stuur daarom op een open en informele sfeer waarin alles besproken kan worden.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Nelleke?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Vincent
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wat een constructieve aanpak: af en toe confronterend maar het voelde steeds veilig. We hadden het nodig om te komen waar we nu zijn: gescheiden en een prima ouderrelatie!

 • Joke
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Dank je wel voor je deskundige begeleiding. Het was niet makkelijk, maar voelde veilig.