Paul Schulte

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Noord-Holland, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Paul Schulte

Na mijn studie Rechten ben ik begonnen als kandidaat-notaris. Vervolgens heb ik de opleiding tot mediator en financieel echtscheidingsadviseur met plezier gedaan en behaald. Sinds de opleiding werk ik veel samen met collega’s en delen we kennis en ervaring om de beste kwaliteit te bieden.

Naast vertrouwen scheppen vind ik het belangrijk om rust en duidelijkheid te bieden. Bij het zoeken naar oplossingen zet ik na een analyse alle opties op een rij en geef ik inzicht in keuzes en beslissingen. Ook draag ik oplossingen aan en geef ik advies als daarom wordt gevraagd. Met levenservaring en optimisme help ik jullie verder.

Ik geloof in ruimte en persoonlijke vrijheid. De ultieme vrijheid ervaarde ik toen ik tijdens een sabbatical vrijwilligerswerk deed in Zimbabwe, Afrika. Een bijzondere tijd in de natuur met de mensen daar. In Afrika was mijn coming-out en ging ik met het volste vertrouwen een nieuw leven tegemoet.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Paul?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • F. Nabibaks
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Schulte is heel kundig, vanaf begin tot einde transparant en betrokken. Ik wil hem graag aanbevelen om complexe zaken te verduidelijken en tot een goed eind leiden.

 • Eveline
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Paul is heel prettig in de omgang, vanaf het eerste moment was het goed ondanks de vervelende situatie waarin wij ons bevonden. Paul kan zich enorm goed inleven, is rustig en heel kundig. Hij denkt echt mee,in het belang van beide partijen. Ben blij dat we met Paul in gesprek gegaan zijn, het heeft ons veel gebracht. Ik zou Paul aan iedereen aanraden!