Peter Vossen

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Gelderland, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Peter Vossen

Ik vind het mooi en belangrijk om mensen die samen niet meer gelukkig kunnen zijn, bij te staan in alles wat er op hen afkomt. Om hen duidelijkheid te bieden in een pijnlijke en stressvolle periode. Ik heb mijn praktijk samen met mijn echtgenote Gozien, die jarenlang in de ziekenhuissector gewerkt als hoofd van de kinderafdeling. Zij heeft veel ervaring op het gebied van de ouder-kindrelatie. Met ieder onze eigen expertise helpen wij bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Ook als u het moeilijk vindt om samen afspraken te maken en u zich afvraagt ‘Waar doen we goed aan’, ben ik er als mediator. Ik help u om samen tot inzichten te komen en alle argumenten op een rijtje te zetten en naar waarde te wegen. Immers: ‘Argumenten moet je niet tellen, maar wegen’. We nemen daar de tijd voor, zodat u tot goede afspraken komt en niet in een vechtscheiding belandt met enkel verliezers.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Peter?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  "In een scheidingssituatie is het heel prettig dat je steun krijgt van menselijke professionals die precies weten welke stappen er gezet moeten worden en je daarbij bij de hand nemen. In een scheidingsproces zijn er heel veel praktische zaken die geregeld moeten worden en dat is met hulp van Gozien en Peter heel vlot gegaan. Ook het feit dat je al in korte tijd weet hoe het financiële plaatje eruit ziet was erg prettig en dat is toch belangrijk als je plannen voor de toekomst wilt en moet maken."