Roosmarijn Groenendijk

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Roosmarijn Groenendijk

Na een economische studie heb ik jarenlang in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Effectieve communicatie was een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ontzettend leuk en dynamisch, maar ik miste de maatschappelijke betrokkenheid. Ik richtte mijn praktijk Scheiden als Gezin op en ik werd coach van het programma De Kinderen Scheiden Mee.

Als mediator kan ik jullie van A tot Z begeleiden. Zo ontstaat er rust in een hele onrustige periode. Uit eigen ervaring weet ik hoe groot de impact van een scheiding is en hoe belangrijk het is om alles goed, oprecht en eerlijk te regelen. Dit is bepalend voor de scheidingsperiode zelf en voor de toekomst van iedereen in het gezin. Want de verbinding blijft, ook na de scheiding. In mijn vrije tijd ben ik vooral met mijn kinderen buiten, op avontuur. Er is altijd iets te ontdekken! Daarnaast train ik met een hardloopgroep, wat naast trainen ook heel gezellig is.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Roosmarijn?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • J.W.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Oprecht betrokken en zeer deskundig!

 • Pieter
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Roosmarijn heeft ons goed geholpen met de afwikkeling van onze scheiding. Ze was onpartijdig en we hebben goede uitleg en begeleiding gehad. Alles verliep soepel en snel zoals wij het graag wilden.

 • Jolanda
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Mijn ex-man en ik kozen destijds voor mediation bij Roosmarijn. Totaal geen spijt van. Het gaf ons rust en duidelijkheid. We zijn blij met de oplossingen en kunnen mede hierdoor gelukkig nog prima met elkaar door één deur. Bedankt voor deze fijne begeleiding!

 • Sabine v.d. P.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Hele prettige samenwerking. Roosmarijn is objectief en heeft ons echt aan de hand genomen in alles wat geregeld moest worden. Dat hadden wij echt echt nodig en was heel fijn. De communicatie is snel en duidelijk. Ik beveel Roosmarijn van harte aan!

 • Bart
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Bedankt Roosmarijn, zonder jou hadden wij dit op deze manier niet zo goed kunnen afsluiten. Het gaf een boel rust thuis.

 • Nobbert Baart
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Goed geholpen in de breedste zin van het woord.