Ton Janssen

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Limburg, Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Ton Janssen

Aan het conservatorium heb ik trombone, euphonium en directie gestudeerd. Dus mijn achtergrond ligt in de muziek. In mijn loopbaan als uitvoerend musicus, dirigent en docent heb ik mijn creatieve vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Ook werd ik regelmatig gevraagd om besprekingen te leiden en te bemiddelen bij conflicten. Het helpen oplossen van geschillen gaf me veel positieve energie en daarom besloot ik de opleiding tot mediator te volgen.

Ik ben gedreven en weet zaken goed te analyseren. Alle wensen en (onderliggende) belangen komen boven tafel. In een veilige omgeving en open sfeer is alles bespreekbaar en komen we tot oplossingen waar iedereen zich in kan vinden.

We gaan zorgvuldig na wat jullie belangrijk vinden voor nu en voor de langere termijn. Als er kinderen bij betrokken zijn, krijgen ook zij een stem. Voor mij is de mediation succesvol afgerond als alle betrokkenen met een gerust gevoel de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Ton?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Erwin
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ton is zeer kundig en professioneel. Heeft een aparte zienswijze wat zeer verhelderend is in de complexe wereld van mediation.

 • P. Verheijen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De complimenten voor Ton Janssen die in onze casus heeft bemiddeld.