Wendy Schoegje

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Wendy Schoegje

Ik wil mensen laten ervaren hoe goed het voelt om weer zelf en samen in gesprek te gaan en tot oplossingen te komen. Prachtig is het als mensen weer vertrouwen in elkaar krijgen en op een nieuwe manier verbinding met elkaar maken. Daardoor kunnen zij met meer vertrouwen naar de toekomst kijken.
Als cliëntadviseur bij een bank heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat mensen zich gehoord voelen. In de functie van teamleider heb ik veel ervaring opgedaan met gesprekstechnieken en coachen. Ik help jullie elkaar te begrijpen en afspraken te maken waar jullie beiden echt achterstaan, zonder dat er iets wordt opgelegd.
Door mijn samenwerking met een rouwtherapeut heb ik veel geleerd over de emotionele kant van een scheiding. Voor de emoties nemen we zoveel tijd als nodig is en gewenst. Het bespreekbaar maken van gevoelens maakt het makkelijker om de verschillende afspraken met elkaar te maken.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Wendy?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • P. Wagenmans
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Bedankt voor de (ik denk) niet makkelijke mediation tussen mijn vriendin en haar ex! Je bent een goede steun geweest en zonder jou hadden ze dit nooit bereikt. Ik zal je zeker aanbevelen aan anderen.

 • Mariska
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Na nogal een heftige en ingewikkelde periode bij Wendy terecht gekomen voor het opstellen van een ouderschapsplan. Dit hebben wij dankzij hen in 7 gesprekken kunnen waarmaken en is het plan af. Ook hebben zij ons kunnen helpen met de communicatie. Deze is stukken verbeterd. Een ding weet ik zeker: wij hadden dit nooit op deze manier voor elkaar gekregen zonder Wendy.