Yvonne Meekes

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Overijssel, Gelderland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Yvonne Meekes

Jarenlang heb ik in de (jeugd)hulpverlening gewerkt en heb ik vaak gezien hoe groot de impact van een scheiding is op ouders en kinderen. Mediation kwam hier lang niet altijd aan te pas. Toen ik graag iets anders wilde gaan doen, wist ik het zeker: mensen die gaan scheiden, helpen om op een goede manier uit elkaar te gaan. Ik ben zowel MfN-familie- als rechtbankmediator.

Bij mediation werkt u zélf aan de oplossing. Dat is zoveel beter dan een gang naar de rechter, wat veel energie, tijd en geld kost. Mediation kan veel leed voorkomen.

Ik kan me goed inleven en vind een persoonlijke, laagdrempelige benadering erg belangrijk. U hoeft het niet met elkaar eens te zijn, als u maar naar elkaar luistert. Ik leid de communicatie in goede banen en laat u beiden evenredig aan het woord. Ik vind het heel belangrijk dat u én de kinderen zich gezien en gehoord voelen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Yvonne?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Prinsen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Beste Yvonne, wij willen je heel erg bedanken voor je geduld en professionele aanpak! We zullen je zeker aanbevelen!

 • A. Aukes
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De geboden hulp was ondersteunend, to the point en adequaat, en de afwerking was bijzonder vlot. Nogmaals dank.

 • Mel
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Goed geholpen met een snelle afhandeling van onze scheiding. Heb je geen tijd om langs te gaan is een Skype gesprek mogelijk!

 • Anne-Britt
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Yvonne heeft ons heel goed bijgestaan bij de afhandeling van onze scheiding. Ze is laagdrempelig en fijn om mee te praten. Ze is een deskundige echtscheidingsmediator en heeft ons alles heel goed uitgelegd.