Bert le Blanc

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Holland, Utrecht, Flevoland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Bert le Blanc

Er komt veel op jullie af. In deze hectische, emotionele periode help ik jullie graag om alles op een rij te krijgen en om tot afspraken te komen waar iedereen achterstaat. De kinderen nemen hierbij een belangrijke plaats in.

Als advocaat en later als eindverantwoordelijk bedrijfsjurist, heb ik vanaf 1985 beroepsmatig geschillen tussen partijen opgelost en helpen voorkomen. Ook als arbiter en lid van de tuchtcommissie van de KNVB heb ik talloze conflicten aan me voorbij zien komen en mij ingezet om mensen uit de problemen te helpen.

‘Jij bent een geboren bemiddelaar’, zeiden mensen in mijn omgeving. En: ‘Maak er je beroep van’. Wat ben ik blij hun advies te hebben opgevolgd. Het is geweldig om als mediator mensen weer zicht te kunnen geven op de toekomst. Ik hecht aan duidelijkheid, transparantie, een overzichtelijke manier van werken en goede, evenwichtige afspraken. In een rustige sfeer komt op alle vragen een antwoord.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Bert?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • B. Woutersen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wat ik fijn vond aan Bert was dat hij heel goed kan luisteren, maar ook goede en kritische vragen op ons afvuurde. Tevens gaf hij ons veel tips en uitleg over het proces van uit elkaar gaan.