Chris van Gompel

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Chris van Gompel

Na mijn studie Rechten ben ik circa 25 jaar actief geweest in de financiële dienstverlening. Als financieel planner en adviseur kwam ik veel in aanraking met echtscheidingen en de wens om deze voor alle partijen op een aanvaardbare manier op te lossen. Ik besloot de opleiding MfN-registermediator te volgen en vanaf 2017 richt ik mij geheel op het vak van mediation.

Met mijn (levens)ervaring en naar mijn beste kunnen sta ik jullie bij, zowel op emotioneel als zakelijk gebied. Mediation met gevoel en verstand! Vaak zeggen klanten dat ik rustig, doortastend en duidelijk ben. Eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid vormen de uitgangspunten voor de afspraken die jullie maken. Terugkijkend kunnen jullie dan zeggen: “Het was niet de beste periode in ons leven, maar wij zijn daar wel goed mee omgegaan”.

We hebben een gezin met drie pubers, waardoor ik mijn mediatorsvaardigheden ook op een ander gebied dan echtscheiding regelmatig in de praktijk mag brengen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Chris?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Ronald D.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Adequaat, snel en netjes. Alles is heel duidelijk uitgelegd en afspraak is afspraak.

 • Anoniem
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Chris heeft ons op een goede manier door het hele echtscheidingsproces heen geloodst.