Edwin Baeten

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Edwin Baeten

Ik ben vader van drie fantastische dochters en als ervaringsdeskundige weet ik welk proces jullie doormaken. De onzekerheid, de emoties, het verdriet, het loslaten van een toekomst. Het is niet gemakkelijk om dan ook nog de juiste beslissingen te nemen, die ook in het belang van de kinderen zijn. Ik help jullie daar graag bij!

Als Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) ben ik op de hoogte van alle (on)mogelijkheden rondom de financiële kant van de echtscheiding en ken ik de laatste wetgeving. Ook bij het hebben van een eigen bedrijf kan ik goed adviseren. Dit geeft de zekerheid van solide afspraken die ook in de toekomst uitvoerbaar zijn.

Ik ben rustig, kan goed luisteren en doe mijn best om een ‘veilige’ setting te creëren, zodat jullie je emoties kunnen uiten. Jullie hebben de regie, ik bied overzicht en focus. Honderden mensen heb ik al succesvol kunnen begeleiden en daar ben ik erg blij mee.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Edwin?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Judith
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Edwin heeft echt oog voor de emoties die er spelen en weet die ook goed te verwoorden en als dat nodig was uit te leggen aan mijn (ex) man. Edwin is een rustige, vriendelijke man die oplossingen aandraagt waar we zelf niet op zouden komen.

 • Anna en Henk
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Wij geven Edwin een 8. Hij is een prettige persoonlijkheid, geeft heldere uitleg en heeft kennis van zaken.