Edwin Baeten

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Edwin Baeten

Ik ben vader van drie fantastische dochters en als ervaringsdeskundige weet ik welk proces jullie doormaken. De onzekerheid, de emoties, het verdriet, het loslaten van een toekomst. Het is niet gemakkelijk om dan ook nog de juiste beslissingen te nemen, die ook in het belang van de kinderen zijn. Ik help jullie daar graag bij!

Als Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) ben ik op de hoogte van alle (on)mogelijkheden rondom de financiële kant van de echtscheiding en ken ik de laatste wetgeving. Ook bij het hebben van een eigen bedrijf kan ik goed adviseren. Dit geeft de zekerheid van solide afspraken die ook in de toekomst uitvoerbaar zijn.

Ik ben rustig, kan goed luisteren en doe mijn best om een ‘veilige’ setting te creëren, zodat jullie je emoties kunnen uiten. Jullie hebben de regie, ik bied overzicht en focus. Honderden mensen heb ik al succesvol kunnen begeleiden en daar ben ik erg blij mee.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Edwin?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Pim
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Edwin is een hele fijne man, die zeker het belang van de kinderen vooropstelt. Hij wist ons op het juiste moment uit de emotie te houden en indien nodig toch ruimte te geven. Ook onze wensen werden snel en vakkundig opgepakt. Ik kan hem zeker aanbevelen.

 • Joost
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De professionele begeleiding, deskundigheid en vriendelijkheid van dhr. Baeten heeft ervoor gezorgd dat de echtscheiding netjes is geregeld.

 • Monique
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Edwin heeft een prettige manier van werken, luisterend ook naar de emotionele dingen die daarbij horen. Maar ook doortastend om het zakelijke op de juiste manier geregeld te krijgen. Fijn dat het thuis kon. Het was mogelijke om snel stappen te zetten als dat nodig was.

 • Patrick
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Bij deze wil ik je hartelijk danken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Ik ben blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De gesprekken vond ik erg prettig, oprecht en eerlijk. Ik zou graag willen zeggen tot ziens, maar dat zou niet goed zijn.

 • Mariëlle en Erwin
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Edwin, je bent een professionele maar zeker ook een persoonlijke mediator. Je had veel aandacht voor het welzijn van de kinderen en dat van onszelf. Niet alleen maar zakelijk, maar ook oprecht interesse in ons alle 4. Je legt alles erg duidelijk uit. Je bent gewoon een warme persoonlijkheid die je in die tijd hard nodig hebt.

 • Klaartje
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Edwin is zeer ter zake kundig, onpartijdig en empathisch. Hij luistert goed maar geeft ook de grenzen aan. Eerlijk en integer over wat hij wel en niet voor je kan betekenen.

 • Jolanda
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Edwin belicht de aspecten van een scheiding op een vriendelijke en toch zakelijke manier. Hij laat zien dat er voor beiden partijen emoties spelen, maar op een ander niveau. Ook de manier waarop de bepaalde zaken eerst moet regelen wordt uitgelegd. Op deze manier is het proces voor ons zeer goed verlopen. Bedankt Edwin.

 • Geertje
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Edwin is een vriendelijke en kundige mediator. Geeft vertrouwen om tot een goed resultaat te komen.