Erik van der Sluis

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Erik van der Sluis

Als mediator luister ik vanzelfsprekend naar beide partijen en probeer ik de onderlinge communicatie te faciliteren. Maar ik vind het ook van essentieel belang actief betrokken te zijn en mee te denken. Uiteraard is mijn streven dat cliënten zelf de oplossingen aandragen, maar dat is helaas niet altijd haalbaar. Dan kies ik ervoor om actief mee te denken naar oplossingen en mijn cliënten niet aan hun lot over te laten.

Daarnaast vind ik loyaliteit erg belangrijk. Mijn woord nakomen, er voor mensen zijn. Dat wil ik ook uitstralen naar mijn cliënten. Ik ben er wanneer jullie me nodig hebben, ben betrouwbaar en zorg voor een eerlijke scheiding. Oorspronkelijk ben ik een Rotterdammer, maar sinds 16 jaar woon ik met veel liefde en plezier in Bergschenhoek. Ik heb een dochter en een zoon, die op basis van co-ouderschap de helft van de tijd bij mij wonen. Hierdoor ben ik een ware ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Erik?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Christine
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Een betrouwbare gesprekspartner Erik is een fijne objectieve adviseur, die voor beide partijen de adviezen goed wist te verwoorden en te onderbouwen. Zowel voor financieel advies als voor de praktische zaken rondom het ouderschapsplan. Een betrouwbare gesprekspartner.

 • Theo
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Een daadkrachtige mediator met oog voor detail Hoewel ik geen enkele juridische kennis heb, wist Erik alles goed en duidelijk uit te leggen. Waar wij geen raad mee wisten, heeft Erik ons altijd verschillende opties aangeboden om in overweging te nemen en dat heeft ons heel veel geholpen. Samen afspraken maken kan tot op zekere hoogte maar je hebt gewoon echt een mediator nodig die doorslaggevend kan zijn op punten waar je vastloopt. Erik kan dit heel goed en hierdoor kwamen wij na de scheiding niet voor verrassingen te staan.

 • Edwin
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Uitstekende hulp gekregen Prettig om met Erik te werken en geholpen te worden in een moeilijk traject. Uitstekende hulp gekregen op financieel gebied, was zeer waardevol