Esther van Gestel

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Friesland, Noord-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Esther van Gestel

Ik ben een pragmaticus en oplossingsgericht. Als mediator hoop ik mensen écht te kunnen bewegen om zelf onderdeel van de oplossing te zijn en een stap vooruit te maken in een moeilijke levensfase. Het is ontzettend fijn wanneer mensen de best mogelijke afspraken kunnen maken, vooral ook in het belang van de kinderen.

In 2005 ben ik zelf gescheiden en als ervaringsdeskundige kan ik me goed inleven in de situatie. Enkele jaren na mijn scheiding ben ik hertrouwd en heb ik er een zoon bij. Ik kan mijn eigen ervaringen delen wanneer ik denk dat het bijdraagt aan het proces. Naast mijn werk als mediator heb ik een B&B aan huis. We wonen in een oude kerk in Workum (Friesland) en we hebben twee mooie kamers gerealiseerd. Een heel andere wereld, die ik graag combineer met mediation. Ik sta voor jullie klaar!

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Esther?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Andries W.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Het voelde meteen vertrouwd met Esther. Hoewel ik voor Mn gevoel mijlenver verwijderd was van mijn ex-partner, waren we er toch in 3 gesprekken uit. Dat viel mij alles mee.

 • Birgit H.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wij vonden de scheiding het moeilijkst voor de kinderen. Heel fijn hoe Esther met hen heeft gesproken zodat we echt rekening konden houden met hun wensen. Dat stelde ons allemaal gerust.

 • Merel V.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Esther grijpt in wanneer het moet. Helaas was dat regelmatig nodig, en ook best moeilijk om mee te maken. Maar we hadden daardoor wel in twee gesprekken een convenant.

 • Dhr. A.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Esther van Gestel heeft ons prima begeleid tijdens het proces van scheiden. Haar kennis en deskundigheid maakte dat wij ons goed op ons gemak voelden. Ze heeft ervoor gezorgd dat we aan punten dachten waar we vooraf niet aan hadden gedacht.

 • Simone Petersen en Vincent Puijk
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Dank je wel Esther voor jouw hulp en ondersteuning bij onze scheiding. Het was zeker niet leuk de afgelopen tijd, maar jij hebt ons er echt doorheen geholpen. Heel veel dank daarvoor.

 • Pieter van der Krimp
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Doordat Esther echt met ons mee dacht, hebben we nu een compleet convenant en kunnen we beiden door. Esther heeft mij het gevoel gegeven dat ze ons heel serieus nam. Stelde goede vragen en kwam ook op voor het belang van onze kinderen. Nu hebben we een ouderschapsplan waar wij als ouders maar ook de kinderen, goed achter staan. We hebben alles in onze scheiding echt goed kunnen regelen dankzij de hulp van Esther

 • Wilma Sterk
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Esther kan je helpen met de scheiding, ook als je niet in de buurt woont. Ze heeft ons online geholpen maar we hebben elkaar ook een keer ontmoet. Flexibel, vriendelijk en snel!