Floris Heuyerjans

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Floris Heuyerjans

Van veel mensen hoor ik terug dat zij na het eerste gesprek met een geruster gevoel naar huis gaan. Soms hebben zij behoefte om te vertellen wat ze dwars zit of hoe het tussen de partners gaat. Soms willen ze horen hoe het scheidingstraject in zijn werk gaat, wat erbij komt kijken en hoelang het gaat duren. Ik luister en bied helderheid/overzicht, zodat er al snel meer rust komt.

Onzekerheid is er ook over de toekomst. Mensen zien vaak een grote berg voor zich en hebben geen idee hoe ze daar overheen komen. Vrijwel altijd is het mogelijk is om tot duidelijke afspraken te komen waarin beide partijen zich kunnen vinden.
Graag zet ik mijn financiële, fiscale en juridische kennis in. Maar zeker ook mijn kennis van emoties en ervaring met het begeleiden van mensen. Naast mediator ben ik al jarenlang met veel genoegen trainer-coach, teammanager en vertrouwenspersoon bij de plaatselijke voetbalclub.


Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Floris?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Thom
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Floris is een transparante, heldere mediator en adviseur, die ons in een proces van scheiden waar veel meer bij komt kijken als wij in eerste instantie dachten. Hij helpt de visie scherp te houden, de eerlijkheid te behouden en in goede harmonie te ontbinden van elkaar. Heel waardevol en onmisbaar in een periode van verdriet, eerste loslaten en veel te veel aan je hoofd hebben.

 • Carmen G.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ondanks dat dit een hele verdrietige periode is zijn wij goed geholpen door Floris. Hij verteld alles duidelijk en geeft je een realistisch beeld hoe de zaken ervoor staan. Hij is onpartijdig en kijkt naar beide partijen. Ik ben zo blij dat ik niet voor een advocaat ben gegaan. Dit is op de juiste manier afgehandeld zodat je door kan met je leven.