Fouzia Ben Larbi

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Utrecht en omgeving

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Fouzia Ben Larbi

Ik ben Fouzia Ben Larbi, met meer dan 30 jaar ervaring als politievrouw en gespecialiseerd in familieconflicten en echtscheidingen. Geboren en getogen in Rotterdam met Marokkaanse wortels, breng ik culturele sensitiviteit en diepgaand inzicht in mijn mediationpraktijk.

Bij de politie leerde ik kalmte en duidelijkheid te brengen in stressvolle situaties, een vaardigheid die ik als mediator toepas. Ik creëer een veilige omgeving voor alle partijen om hun zorgen te uiten en samen te werken aan constructieve oplossingen. Mijn aanpak is empathisch en doelgericht, met aandacht voor het welzijn van kinderen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Fouzia?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Sheryl
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik kon vrijuit mijn gevoelens en verlangens delen, dit kwam doordat de mediator ons het vertrouwen gaf.

 • Jorrit
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Zo blij dat we fouzia hadden in deze moeilijke tijd. Stap voor stap werden we door de te bespreken punten begeleid.