Geert Tomlow

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Geert Tomlow

Sinds 2016 leg ik me volledig toe op echtscheidingsmediation omdat ik juist in het pijnlijke proces van scheiden het verschil wil maken voor mensen. Zelf ben ik twee keer gescheiden. Ik kan invoelen wat jullie doormaken en heb ervaren wat wel en wat niet werkt om tot duurzame oplossingen te komen.
Ik ga voor een gebalanceerde echtscheidingsbemiddeling. Mediation met oog voor alle aspecten, zowel de emotionele als de zakelijke kant. Voor beide kanten is zoveel aandacht als nodig is.
Mijn aanpak is direct en oplossingsgericht. Daarbij probeer ik mensen altijd te wijzen op de mogelijkheden en de kansen. Een scheiding is pijnlijk maar betekent ook een nieuw begin. Een goed begin maak je als emoties zijn geuit en als er duidelijke afspraken zijn gemaakt in het belang van iedereen. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen zich gehoord en begrepen voelen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Geert?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Desiree
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik wil je met deze weg hartelijk bedanken voor al je hulp met deze ingewikkelde scheiding. Vooral het eindeloze geduld wat je hebt op gebracht met deze zaak. Nogmaals bedankt.

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Dhr. G. Tomlow heeft ons goed begeleid in onze moeilijke periode. Zijn adviserende rol gedurende het hele traject hebben we als positief ervaren. Zijn kalmte en rust hebben ons hierin erg geholpen en waren van zeer toegevoegde waarde.