Geraldine Mandas

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Geraldine Mandas

‘De dingen simpel houden is vrij moeilijk. De dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel.’ Mijn kwaliteit is om complexe zaken duidelijk en overzichtelijk te maken. Ik leef me in jullie situatie in, alle vragen en dilemma’s die er zijn, en help jullie van begin tot eind door een periode van onzekerheid heen.

Naast een groot inlevingsvermogen heb ik veel expertise op het gebied van financiële zaken. Jullie kunnen bij mij de gehele scheiding afhandelen, zodat je maar één keer je verhaal hoeft te doen.

Ik ben zelf een kind van gescheiden ouders en heb van dichtbij scheidingen meegemaakt waar kinderen in de knel raakten. Als je het op kunt brengen om samen afspraken te maken onder begeleiding van een betrokken, goed onderlegde mediator kun je zoveel leed voorkomen. Graag ontvang ik jullie in mijn zelfstandige praktijkruimte op een rustige plek in Voorschoten, met uitzicht over de weilanden.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Geraldine?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • F. Molenaar
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Geraldine heeft ons prima door het moeilijke proces van scheiden geholpen. Veel geduld gehad met al onze vragen, altijd bereikbaar gebleven en rust gebracht. Ook in financieel opzicht heeft zij voldoende kennis en kunde om de materie te begrijpen en ook nog uit te kunnen leggen. Kosten bleven precies volgens opgave, ondanks al onze vragen en twijfels.

 • Rik van R.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Mandas Mediation kan ik iemand zeer aanbevelen. Geraldine is een expert op het gebied van het stellen van de juiste vragen, het bewaken van de lijn in de verhalen en het begeleiden van het proces. Mede dankzij haar sprankelende persoonlijkheid verliep de mediation zeer positief.

 • Wouter ten P.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Geraldine is een fijn mens met kennis van zaken en gevoel voor de situatie! Mede door haar kijk op de zaken, is onze scheiding goed en vlot verlopen.

 • Sandra van der G.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Geraldine luistert, is kundig, geduldig en heeft het hart voor alle betrokkenen op de juiste plaats. Ik kan je haar gewoon aanraden. Bij haar ben je in goede handen en dat geeft rust en vertrouwen in tijden die roerig en pijnlijk (kunnen) zijn.

 • L. Smeets
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik heb de begeleiding van Geraldine als zeer professioneel en persoonlijk ervaren. Rust, empatisch, begripvol en in staat beide partijen met elkaar richting een reële passende oplossing te krijgen. En dat met een duidelijke wijze van communiceren. Een prima mediator!

 • Richard de Jong
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ben zeer tevreden over de mediation van Geraldine. Ze heeft een goede kijk en onpartijdige blik op de situatie. Zonder Geraldine had het nooit zo soepel verlopen als dat het nu is gegaan.

 • R. Wevers
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Geraldine is very professional and was very supportive during a difficult process. Geraldine made it easier for everyone involved.

 • Mirjam van Dijk
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Geraldine weet alle emoties zeer prettig en deskundig in goede banen te leiden en heeft verstand van zaken waardoor het allemaal erg soepel is verlopen.