Henk Meijer

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Friesland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Henk Meijer

Ik heb een passie voor communicatie en intermenselijke relaties intrigeren mij. Daarom heb ik destijds de opleiding tot mediator gevolgd en heb ik me gespecialiseerd in familieconflicten, echtscheidingen en conflictbeheersing.

In mijn loopbaan heb ik veel gereisd en gewerkt in het buitenland. Met mijn gezin heb ik lange tijd in Spanje gewoond en kortere periodes in Sydney, Hong Kong, Dubai en Sint-Petersburg. Daardoor heb ik veel contact gehad met andere culturen, gebruiken en religies en kan ik me daarin goed inleven.

Jullie gaan het gesprek met elkaar aan, waarbij ik mij inzet om de communicatie in goede banen te leiden. Beiden denken jullie na over mogelijke oplossingen. Door deze oplossingen te delen wordt helder wie welke wensen en belangen heeft. Dit zal meer begrip geven voor wederzijdse behoeften. Ook de wensen en belangen van de kinderen geborgd. Hun welzijn heb ik heel hoog in het vaandel.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Henk?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Jip
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Henk heeft mij erg goed geholpen in een lastige periode in ijn leven, waarvoor veel dank!

 • Alewijn
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Doortastend en duidelijk deze mediator kan ik aan bevelen.