Hester Bosch

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Holland, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Hester Bosch

Ik heb fiscaal en burgerlijk recht gestudeerd en ik ben lange tijd fiscalist geweest bij een groot advieskantoor. Na dertien jaar wilde ik mij meer richten op mensen in plaats van bedrijven. Daarom ben ik psychologie gaan studeren. Met daarop volgend de opleidingen tot geregistreerd MfN-familiemediator en erkend financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Met deze achtergrond kan ik uw scheiding deskundig en met oog voor u als persoon begeleiden.

Als ervaren mediator ben ik erop gericht dat u zo goed mogelijk uit elkaar gaat. Met heldere afspraken die kloppen voor alle partijen. Zo ontstaat rust en duidelijkheid om de volgende fase van uw leven in te gaan.

Ik werk samen met mr. Julia Veldkamp van DuurzaamScheiden. Onze visie en beroepsethiek op het vlak van scheiding sluiten goed bij elkaar aan. Daarnaast werk ik regelmatig samen met deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld pensioen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Hester?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • J. van Dam
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Dag Hester, Dank voor alle inspanningen. Onze scheiding was complex en veel energie gekost, maar gelukkig zijn we er samen uitgekomen. Je hebt het goed en professioneel gedaan. Blij dat we nu de handtekeningen gezet hebben en voor onze kinderen nog op een goede manier samen verder kunnen.

 • Tom R.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Wij kwamen bij Hester terecht na advies van een vriendin. Haar rustige uitstraling en sterke inhoudelijke kennis heeft ons duidelijk geholpen om tot een oplossing te komen waar we allebei tevreden mee waren en de consequenties van begrepen. We waren positief verrast hoe snel het proces was afgerond nadat we er samen uit waren gekomen. Een prettige professional!