Irma Super

Mediator

 • Expertise

  Relationeel

 • Werkgebied

  Overijssel, Gelderland, Utrecht, Drenthe

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Irma Super

Als coach en mediator is het mijn uitdaging om mensen weer grip te laten krijgen op de situatie, zodat zij met positieve moed verder kunnen gaan. Dit kan het beste als alles bespreekbaar is en als je je veilig en gezien voelt. Daar maak ik me sterk voor! Hierbij ga ik uit van kansen en denk ik niet in belemmeringen.

Als moeder ben ik heel actief betrokken bij mijn twee zoons. Door nieuwe fases in hun leven moet ik als ouder iedere keer bijstellen. Ik leer dagelijks.

Ik ben heel blij met de scholen waar ik heb gewerkt in Almelo en Deventer. Ik merkte daar hoe belangrijk het is om mensen echt te zien. Ik kende alle leerlingen bij naam en wist wie bij wie hoorde. Ik ontdekte ook hoe belangrijk coaching en mediation is. Mensen elkaar weer laten verstaan; elkaar (en zichzelf) weer kunnen begrijpen, daar ga ik voor en ik geloof dat dit altijd mogelijk is.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Irma?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Dhr. B. W.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Irma Super bij onze scheiding.

 • Mvr. D.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De begeleiding van Irma Super bij onze scheiding, is ons goed bevallen. Zij heeft veel sores bij ons weggenomen. Ook al was de situatie pijnlijk, we zijn haar erg erkentelijk voor haar hulp en adviezen.

 • Mevrouw P. O.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Doordat de scheiding bij ons redelijke overeenstemming verliep, hebben we het minimale contact gehad. De begeleiding hierin was prima. Je was goed bereikbaar en leidde ons goed door het proces heen. Ook was het fijn dat we je altijd nog mochten contacten bij vragen. Nogmaals mijn dank!

 • K. De Vries
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Dank voor de snelle afwikkeling van onze spoedscheiding; zo geweldig dat binnen 48 uur de concepten al in onze mailbox zaten!

 • De heer en mevrouw F. uit Apeldoorn
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wat fijn dat je flexibel kon zijn voor het inplannen van de video call. En voor ons is alles nu heel duidelijk door alle antwoorden die je op onze vragen gaf, je hebt het heel duidelijk en rustig uitgelegd, echt heel fijn!

 • E. van G. uit Friesland
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Irma is een betrokken mediator die echt meegedacht heeft. Ik kan haar zeker aanbevelen.

 • Dhr. R. Schwarz
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Een scheiding is een moment wat je niet verwacht als je "ja" zegt tegen elkaar. Als het dan toch zo ver komt kan ik mediation aanraden. Voor ons is de mediation gedaan door Irma Super. Het was een overzichtelijk proces waarbij Irma ons stap voor stap begeleid heeft. Ik kan niks anders dan waardering uitspreken over de openheid en transparantie van haar werkwijze. Nogmaals bedankt!