Jack van Sabben

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Brabant, Limburg

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Jack van Sabben

Als MfN- en ADR- geregistreerd familiemediator, rechtbankmediator, master of financial planning en NLP-(relatie)coach kan ik op alle vlakken van de scheiding deskundig begeleiden.

Ik maak me sterk voor afspraken die in het belang zijn van alle partijen. Hierbij zorg ik ervoor dat jullie inzicht hebben in alle mogelijkheden en de consequenties van keuzes.

Ik ben zelf gescheiden en weet hoe belangrijk het is om als ouders zo goed mogelijk met elkaar te blijven communiceren en samenwerken. In het belang van jullie zelf maar vooral ook voor het welzijn van de kinderen. Ook zij worstelen. Knelpunten worden bespreekbaar, behoeften en belangen komen boven tafel. Er komt begrip voor elkaar en helder zicht op de oplossingen voor de toekomst. ‘Luctor et Emergo’ (Ik worstel en kom boven), de wapenspreuk van Zeeland, is dan ook mijn lijfspreuk.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Jack?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • G. Kraan
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Netjes alles geregeld binnen een korte periode. Ook goed meegedacht over de toekomst van de ex-partner.

 • Paul Noijen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Hele fijne begeleiding gehad, super aardige een correcte man die ook nog humor heeft en het niet allemaal zo klinische aanpakt. Hij heeft voor mij en mijn vrouw heel veel betekend.