Jan Snijders

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Jan Snijders

Als leidinggevende/HR-manager in commerciële bedrijven en als zelfstandig ondernemer heb ik de samenwerking tussen mensen altijd erg boeiend gevonden. Ik heb veel conflicten gezien, waarbij ik me wel eens afvroeg waarom is er niet meer gefocust werd op de oplossingen. Daarom heb ik na de verkoop van mijn onderneming voor het mediation vak gekozen. Als mediator – ik ben MfN-registermediator en gecertificeerd familiemediator – kan ik helpen om tot een positieve wending te komen. Mooi werk!

Mensen waarderen mijn rustige en respectvolle benadering. Door goed te luisteren en te ‘schillen’ probeer ik de vraag achter de vraag boven tafel krijgen. Hierbij is alle ruimte voor emoties. Want pas als de knelpunten eruit zijn, kunnen we ons richten op de toekomst, zowel voor jullie als jullie kinderen.

Mijn stijl is ‘doelgericht, positief en zorgvuldig’. Ook als het nodig is om snel en voortvarend te handelen, begeleid ik jullie zorgvuldig naar adequate oplossingen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Jan?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • H. Pellikaan
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Vanaf het eerste moment met de heer Snijders was het een prettige samenwerking. Hij gaf ons beide de ruimte voor onze emoties en heeft goed geholpen met het ouderschapsplan. Ook de financiële afwikkeling is vlot verlopen door de deskundigheid van de heer Snijders. De heer Snijders is adequaat en zakelijk. Wij zijn zeer te spreken.

 • Octave H.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wij vonden de mediation erg effectief. Meneer Snijders bracht veel rust in het proces voor ons, en hield onze aandacht bij de belangrijke openstaande punten. Verder dacht hij constructief mee en bood creatieve oplossingen voor o.a. financiële kwesties zoals overkopen van het huis.