Jeroen Ketelaars

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Zuid-Holland, Limburg, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Jeroen Ketelaars

Ik help jullie zoeken naar praktische oplossingen die echt werken en standhouden in de toekomst. Met een team van professionals om mij heen kun je erop vertrouwen dat ik jullie van A tot Z zal ondersteunen en er geen losse eindjes zullen zijn.

Ik word blij als mensen weer ontspannen en zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Hier wil ik aan bijdragen door overzicht te bieden, alle belangrijke kwesties te bespreken en te communiceren in duidelijke taal. Het is van belang dat je precies weet waarvoor je tekent, daar zet ik me voor in.

Zie mij als ‘die Hollander met een bourgondische inborst’ of ‘die Maastrichtenaar met Amsterdamse genen’. Maar vooral als die ervaren, goed opgeleide mediator die je helpt aan de noodzakelijke rust. Als ervaringsdeskundige weet ik wat een scheiding inhoudt, maar ook hoe je deze zonder ruzie kunt regelen. Inmiddels ben ik weer gelukkig in de liefde. Graag maken we samen reizen over de wereld.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Jeroen?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Sander
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Toen Marjolein héél snel wilde scheiden, heb je het tempo weten aan te passen zodat het met alle emoties van de shock en onzekerheden, ook voor mij te doen was. We kunnen weer normaal overleggen voor de kinderen. Het doet nog wel pijn, maar dank je wel voor je hulp, anders was het niet gelukt.

 • Petra Zaanen, oprichter Villa Abel voor studenten met autisme
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Jeroen kun je naar mijn idee het beste omschrijven als een persoon die recht door zee is. Het kan even ongemakkelijk voelen, maar laten we eerlijk zijn, je wilt toch iemand die er niet omheen draait, van de hoed en de rand weet en je daardoor echt verder helpt. Dat is Jeroen, non nonsense en oplossingsgericht.

 • Esther
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De bank zei dat ik geen hypotheek kon krijgen, maar vandaag heb ik toch de sleutel van mijn nieuwe huis. Echt fijn dat jij wel meedacht in de financiële oplossing en verder keek. En nog goedkoper ook!

 • René Springintveld, financieel adviseur.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Sinds enige tijd werk ik intensief met Jeroen samen op het vlak van echtscheidingsbegeleiding. Jeroen is communicatief erg sterk en is een hele fijne collega om mee samen te werken en snapt ook echt wat samenwerken is. Jeroen is sociaal ingesteld, maar deinst niet terug voor een pittig gesprek als dat nodig is, ook niet met mij. In de gesprekken met klanten kiest Jeroen vaak voor de directe benadering met als doel om snel naar een oplossing toe te werken. Daarbij slaagt hij er goed in om dit op een respectvolle manier te doen. Als het nodig is, dan kan Jeroen ook erg hard zijn. Ik ben erg blij met Jeroen als persoon en ook met de zeer waardevolle samenwerking, die ik met hem heb. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

 • Angelique en Edwin
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  We blijven bij elkaar! Door met de scheiding bezig te zijn hadden we onder jouw begeleiding eindelijk weer goede gesprekken. Je hebt ons door een andere bril laten kijken en naar Monique doorverwezen. Wat een top relatietherapeut. Nogmaals bedankt.

 • Quinty
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Af en toe vond ik je zo vervelend met die vragen van je, ik wou er gewoon vanaf. Maar nu ik er op terugkijk snap ik dat dat het een paar honderd euro in de maand scheelt. Heb je mooi je kosten voor me terugverdiend.

 • Manuela Zonneveld, HR en finance manager
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Jeroen heeft ons bedrijf, Van Beelen Group Gouderak en IJmuiden, meerdere keren succesvol begeleid middels mediation trajecten en is nog steeds onze vraagbaak bij complexe personele situaties. Jeroen is een uitgesproken persoon die enthousiast zijn functie uitoefent. Een man een man een woord een woord. Staan voor wat hij zegt. Daar houden wij van! De samenwerking zal voortduren zolang wij personeel hebben.