Karen Verhoef

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Gelderland, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Karen Verhoef

Ik ben me er altijd van bewust dat iedere situatie specifiek is. Daar wil ik ruimte voor bieden met een rustige en persoonlijke aanpak, waarbij ik het tempo van mijn cliënten volg. Kan het snel, dan doen we dat. Is er voor een onderwerp meer tijd nodig, dan doen we dát.

Ik zie mezelf als procesbegeleider. In deze rol zorg ik ervoor dat jullie op een constructieve manier met elkaar praten en zelf met oplossingen komen. Dat doe ik door vragen te stellen, te luisteren, samen te vatten, structuur aan te brengen en de voortgang te bewaken. Ik vind het erg belangrijk dat partijen alles kunnen zeggen, dat er balans is in de gesprekken en dat alle afspraken goed op papier komen. Daar maak ik me dan ook sterk voor. Mij zie je pas tevreden als jullie (meer) rust ervaren, overzicht hebben en met een goed gevoel de deur uitgaan.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Karen?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  "Heel fijn dat alles zo goed geregeld is onder jouw begeleiding! Het ging sneller en eenvoudiger dan verwacht. Ik ga je zeker bij andere mensen aanbevelen!"

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  "Het was fijn om met je te praten."

 • Anoniem
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  "Dankjewel Karen voor je deskundige begeleiding."

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  "We hebben de keuze voor jou gemaakt na het lezen van je website. Dat voelde goed. En het klopte ook."

 • Anoniem
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  "Tijdens het eerste gesprek kregen we duidelijke informatie. Goed om te weten wat je kunt verwachten."