Kuima Duijst

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Gelderland, Overijssel, Utrecht

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Kuima Duijst

Als Register Belastingadviseur kwam ik veel ondernemers tegen die in een conflictsituatie waren beland. Ze zochten dan iemand die kon bemiddelen en dat deed ik voor hen. Op een gegeven moment dacht ik: ‘Ik wil zelf graag bemiddelen’. Ik besloot de opleiding mediation te volgen en ik werd steeds enthousiaster over het vak.

Met mediation ga je op een positieve manier uit elkaar, zonder conflicten. Door te luisteren naar elkaar, komen wensen en belangen boven tafel. De oplossingen komen van binnenuit en met hulp van de mediator.

Mijn achtergrond ligt bij de cijfers, mijn passie bij cijfers, communicatie én bemiddeling. Om jullie zo goed mogelijk te begeleiden, heb ik naast de opleiding tot Register Belastingadviseur en MfN-mediator uiteenlopende cursussen gevolgd, zoals Emotionally Focused Therapy (EFT), Voice Dialogue, Systeemopstellingen, Relatiecoach en het Zandkastelenproject. Met deze kennis en ervaring sta ik jullie graag op alle vlakken bij.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Kuima?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • J. van de Kamp
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Van een verdrietige en moeilijke periode het toch fijn kunnen afsluiten met kuima. Niet alleen zakelijk maar ook erg persoonlijk. Gesprekken die je als partners soms moeilijk kunnen voeren maar met kuima erbij ook over emoties kan praten. Erg fijn en betrouwbaar. We kunnen nu weer er tegen aan voor een mooie en mooie toekomst.

 • I. D.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Door inzet Kuima is de scheiding verlopen. Zij heeft ons stap voor stap duidelijk en met een goede mix tussen zakelijk en begeleide begeleiding door het proces. Wij weten nu dat goed en eerlijk geregeld is conform de wet en onze wensen en behoeften. Zij is, mede door haar secretaresse, goed bereikbaar en de organisatie beantwoord de vragen die je tussendoor hebt snel. dank daarvoor.