Maurice Wijmans

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Maurice Wijmans

Tot werkbare oplossingen komen, daar ga ik voor! Dat betekent duidelijkheid creëren en transparantie. Al uw vragen zal ik naar alle eerlijkheid beantwoorden. Op een heldere en directe manier die voor u allebei begrijpelijk is. Deze duidelijkheid geldt ook voor de kinderen. Samen gaan we er alles aan doen om het scheidingsproces voor de kinderen ‘eenvoudiger’ te maken, zodat zij hier op de best mogelijke manier doorheen komen. Misschien leuk om te weten dat ik jeugdtrainer ben geweest bij Feyenoord en op dit moment talentscout ben van deze fantastische club. Mijn hart ligt bij het begeleiden en ontwikkelen van mensen op een manier die bij hen past.

Iedere situatie is anders, maar ik ben ervan overtuigd dat we samen tot oplossingen komen die eerlijk en oprecht zijn, zodat deze ook in de toekomst standhouden. Ik help bij het aanbrengen van structuur en orde in deze onrustige periode van uw leven.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Maurice?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Rogier
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Prettige begeleiding en goede sparringpartner De begeleiding van de adviseur heb ik als zeer prettig ervaren. De heer Wijmans stelde mij zeer op mijn gemak en zoals het hoort te zijn voor ons beide een goede sparringpartner.

 • Ellen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Goed geholpen met onze onderneming en koophuis Wij hadden een financieel complexe scheiding. We zaten met een koophuis en een eigen onderneming dat allemaal verdeeld moest worden. Mijn ex-partner en ik konden samen goede afspraken maken maar we hadden ons toch voorbereid op een lange procedure. Al was het maar om alles voor de zaak netjes op papier te krijgen. Met hulp van Maurice is het ons alles meegevallen. Na het eerste gesprek in Barneveld wisten wij al meteen wat ons te wachten stond en konden we in het tweede gesprek al spijkers met koppen slaan. Tussendoor geeft hij directe en duidelijke antwoorden. Daar heb je wat aan! Maurice bedankt voor je hulp!

 • Peter
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Goede ervaring Het was ondanks dat het een emotionele periode was, een goede ervaring. Maurice wist rust en duidelijkheid te creëren. Hij draagt oplossingen aan waar nodig wat erg heeft geholpen in ons beslissingsproces. Ik ben dan ook tevreden zal hem zeker aanbevelen.

 • Riemer
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Alles goed geregeld voor onze kinderen Maurice heeft ons heel goed geholpen om alles goed te regelen voor onze kinderen. Zij zijn voor ons het allerbelangrijkst en we wilde een mediator die hier ervaring mee heeft. Na een eerste afspraak merkte we meteen dat hij ons begreep en heeft hij ook alle nodige berekeningen uitgevoerd om onze kinderen te kunnen ondersteunen. Hij is hiervoor financieel ook heel goed onderlegd.

 • Jada
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Goede neutrale gepsrekbegeleider We hadden geen idee wat er met een scheiding allemaal op ons af zou komen en waren het dan ook niet over alles eens. Maurice is heel goed om situaties helder te maken zonder de details uit het oog te verliezen. We merkte dat hij geen partij kiest maar zich juist sterk maakt voor eerlijke afspraken. Hij weet precies waar je recht op hebt en waar je eventueel concessies moet doen. Voor ons was dat precies wat we nodig hadden om eruit te komen.