Penny Bloem

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Noord-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Penny Bloem

Door de scheiding van mijn ouders heb ik ervaren wat een ‘vechtscheiding’ met je doet.
Ook ben ik zelf door een scheiding heengegaan. Hierbij zijn we ondersteund door een mediator, omdat we heel graag goed uit elkaar wilden. Toen wist ik: dit werk wil ik ook doen. Ik wil scheidingen zo soepel mogelijk laten verlopen. Zonder conflicten, maar ‘uit elkaar, met respect en oog voor elkaar’.

Mijn aanpak is persoonlijk en gestructureerd. Ik zorg voor balans in de gesprekken en ook voor de kinderen heb ik speciale aandacht. We bespreken wat iedereen belangrijk vindt voor nu en de toekomst.

Ik denk van A tot Z met jullie mee, ben creatief en ken de wet- en regelgeving. We zoeken naar de mogelijkheden die bij jullie wensen, behoeften en situatie passen en ik toets de afspraken zowel juridisch als fiscaal. Zo komen we tot passende afspraken die goed zijn voor iedereen.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Penny?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Barry
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Je bent een prettige gesprekspartner. Ik ben blij met de gemaakte keuze voor mediation en in het bijzonder de keuze voor jou. Bedankt!

 • Paul
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik wil je bedanken voor de goede zorgen en het vlot en kundig laten verlopen van de scheidingsprocedure.