Peter Westerling

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Peter Westerling

Voordat ik mediator werd, heb ik jarenlang diverse bedrijven in de communicatiebranche gerund. Door de jaren heen heb ik veel ‘problemen’ van mensen voorbij zien komen en was het altijd mijn drive om tot werkbare oplossingen te komen.

Ook voor u zet ik me voor de volle 100% in. Samen zorgen we ervoor dat de uitgangspunten – financieel en emotioneel – voor na de scheiding zo optimaal mogelijk worden. Daarmee komt ook een basis voor een blijvende ‘verstandhouding’ tussen u beiden.

Ik zorg ervoor dat de gesprekken rustig en in harmonie verlopen. Daarnaast bied ik alle ondersteuning om de juiste afwegingen te kunnen maken. Iedere situatie is anders, graag geef ik inzicht in de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. U kunt erop rekenen dat we samen tot een ‘menselijk’ convenant en ouderschapsplan (als er kinderen bij betrokken zijn) komen. U levert zelf de input en staat dus achter de oplossing.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Peter?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • M. Verbeek
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  We zijn erg blij met alle gedane werkzaamheden, op verschillende vlakken heeft onze mediator met enorm veel geduld en doorzettingsvermogen zich voor ons ingezet!

 • Richard van Tolen
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Mediator is goed bevallen. Zou hem zeker aanbevelen.