Pim van der Hagen

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Limburg, Noord-Brabant

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Pim van der Hagen

Als organisatiedeskundige heb ik jarenlang een eigen onderneming gehad met vijftig medewerkers. Een inspirerende periode waarin ik veel (mensen)kennis heb opgedaan. Klantgericht zijn, logisch denken, creatief zijn met oplossingen: het hoort bij mij en ik wil jullie er graag mee ontzorgen. Ik zorg voor duidelijkheid en overzicht in een veilige en open sfeer, zodat jullie stap voor stap verder komen.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om samen goede afspraken maken, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. In mijn huidige samengestelde gezin met vijf kinderen heb ik ruime ervaring met de belangen van de kinderen. Ook ken ik alle ins en outs van het hebben van een eigen onderneming bij een echtscheiding.

Ik ben voorzitter van een duikvereniging en het duiken, wat ik heel graag doe, inspireert mij om jullie te helpen bij het zoeken naar oplossingen. Er is zoveel meer onder het oppervlak. In de diepte wordt vaak de sleutel tot duurzame oplossingen gevonden.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Pim?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Martin ter H.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wij liepen al bij een mediator maar we zaten na een aantal gesprekken muurvast. Het was ook complex. Met een eigen zaak, een huis…Uiteindelijk hebben we Pim erbij betrokken. Met creatieve vragen wist hij bij ons door te dringen en ons uit de impasse te halen en zijn we uiteindelijk tot een oplossing gekomen.

 • Susan G.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ik had zoveel vragen, zoveel onzekerheden. Stap voor stap hebben we het proces doorlopen met aandacht voor emotie en duidelijke uitleg voor wat er allemaal op mij af kwam. Uiteindelijk kon ik zelfs in het huis blijven wonen.

 • R. Everts
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Alles naar tevredenheid verlopen en goede informatie. Fijn dat beide partijen hun eigen oplossing konden kiezen.