Raymond Jansen

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Noord-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Raymond Jansen

Ik ben optimistisch en sta voor inzet, humor, betrokkenheid en een pragmatische benadering. Al jullie vragen beantwoord ik zorgvuldig en vaak snel. Het is mijn streven om direct overzicht te creëren, zodat jullie vanaf het begin meer rust ervaren.

Respectvol omgaan met elkaar is de basis van de gesprekken. Het gaat er niet om wie er gelijk heeft, maar hoe jullie kunnen toewerken naar ‘nieuw geluk’. Want na de scheiding hebben jullie nog steeds met elkaar te maken. Als ouders, zakelijke partners of simpelweg omdat je dat wilt.

Speciale aandacht heb ik voor de kinderen. Welke reactie of welk gedrag kun je van de kinderen verwachten? Wat is goed om op te nemen in een ouderschapsplan? Ik heb veel ervaring met scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. Samen zorgen we ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Graag zet ik mijn ervaring (inmiddels heb ik meer dan zeshonderd stellen mogen begeleiden) voor jullie en de kinderen in.Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Raymond?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Laura v.d. Z
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Erg prettig dat ik gehoord werd. Raymond is een invoelende mediator en ik ben geholpen door een hele moeilijk tijd. Dank jullie.

 • Terence v. S
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Raymond reageerde heel snel en we zijn zeer tevreden over de afhandeling. De prijs was prima en ik was erg onder de indruk van de kennis van met name de fiscale zaken.