Rob Hirsch

Mediator

 • Expertise

  Allround

 • Werkgebied

  Limburg

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Rob Hirsch

Met ruim dertien jaar ervaring heb ik inmiddels bijna 10.000 (echt)scheidingen succesvol mogen begeleiden. Mijn drijfveer is vooral het helpen van mensen in waarschijnlijk één van de moeilijkste en meest ingrijpende periode in hun leven. Ook de kinderen krijgen veel aandacht. Dit heeft een gunstig effect op de communicatie tussen jullie als ex-partners, wat weer ten goede komt aan de ontwikkeling van de kinderen.

Ik zet me ervoor in dat de werkelijke belangen op tafel komen en op een integere manier besproken worden. Er is veel ruimte voor de emotionele aspecten. Ik schep duidelijkheid, creëer rust en ontzorg jullie van A tot Z.

Mijn cliënten waarderen mij om mijn open levenshouding en vinden mij als persoon ‘laagdrempelig’.
Ik ben geboren en getogen in Kerkrade en woon met heel veel plezier al meer dan twintig jaar in Maastricht. Supertrots ben ik op mijn vrouw en mijn vier dochters.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Rob?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • M. J. uit Sittard
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik ben onze mediator Rob Hirsch gewoon heel erg dankbaar voor zijn zeer professionele begeleiding en houding in zijn rol als scheidingsmediator tijden onze zware emotionele scheiding.

 • A. van Breda uit Sittard
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Heel erg tevreden! Ik ben er overtuigd dat de mediator Rob Hirsch door zijn deskundige overall begeleiding voor ons een “vecht”scheiding heeft weten te voorkomen.

 • G. J. K. uit Sittard
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Rob Hirsch heeft in zijn rol als mediator in alle opzichten waargemaakt wat hij belooft over hem zeggen. Kundig, correct, eerlijk en duidelijk. Ik heb toch altijd het idee dat die advocaten alleen maar uren willen maken. Hier wisten we direct waar we aan toe waren. Rob heeft oprecht het doel om binnen de regels te streven naar een win-win situatie en dat is bij ons gelukt. We zijn Rob daar erg dankbaar voor!

 • M. Wijnands uit Bunde
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wij hebben onze scheiding laten regelen door Rob Hirsch en ik ben erg tevreden over het proces en de gesprekken die we gevoerd hebben. Ik had samen met mijn ex-man al een aantal concepten opgesteld van de benodigde documenten zodat we het proces konden versnellen. Maar tijdens de gesprekken met Rob bleek dat we aan heel veel dingen niet hadden gedacht en dat ook een aantal zaken ook (juridisch en fiscaal) niet klopten. Het bleek allemaal niet zo eenvoudig te zijn als dat wij dachten. Ondanks dat de scheiding moeilijk is, voelt het goed om alles nu op de correcte en voor ons juiste manier te hebben geregeld onder begeleiding van Rob.

 • A. Dassen uit Heerlen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  In een zeer moeilijke situatie waar je toch mee moet omgaan bij een echtscheiding is het zeer prettig om met iemand als dhr. Hirsch van doen te hebben.

 • K. Boom
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Feedback en de afspraken werden correct nagekomen. Door de professionele respectvolle tussenkomst van Rob Hirsch, de mediator uiteindelijk goede afspraken kunnen maken.