Susan van Kessel

Mediator

 • Expertise

  Financieel

 • Werkgebied

  Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Susan van Kessel

Ik heb een financiële achtergrond, maar vind de emotionele ondersteuning net zo belangrijk. Pas als beide aspecten goed zitten, kunnen jullie samen tot goede en duurzame afspraken komen. Ik help jullie bij het maken van bewuste, weloverwogen keuzes. Vaak hoor ik van cliënten dat zij de persoonlijke aandacht en oprechte hulp zeer waarderen.

Door mijn financiële achtergrond kan ik goed uitleggen wat de wet zegt over de financiële afwikkeling. Willen jullie het anders regelen – in de praktijk komt dit vaak voor – dan zorg ik uiteraard ook voor een optimale verdeling die past bij jullie specifieke wensen. Bij het hebben van een koopwoning of onderneming heeft mijn fiscale kennis zeker toegevoegde waarde.

Na mijn opleiding binnen Pricewaterhouse Coopers heb ik als register Belastingadviseur samen met collega’s een kantoor opgericht. Daarna ben ik mij gaan richten op mediations, vooral op het gebied van scheidingen en nalatenschappen. Ik sta graag voor jullie klaar!

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Susan?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

 • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

 • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.

Dit is wat anderen zeggen over deze expert

 • Carola
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Door de goede zorgen van Susan van Kessel is dit voor mij heel rustig verlopen zonder stress. Susan was er ten alle tijden voor mij als ik vragen had met betrekking tot het convenant en ouderschapsplan. De bijeenkomst die we hadden was voor mij ook erg prettig verlopen omdat je makkelijke taal gebruikt en een luisterend oor had. Ik zou jou aan iedereen willen aanbevelen. En dit heb ik al gedaan ook! Je bent een topper!

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne en goede service en hulp bij onze scheiding. Als ik ooit iemand tegenkom die een mediator nodig heeft, zal ik je zeer aanbevelen. Nogmaals bedankt!

 • Anoniem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Bedankt voor de bemiddeling, we zullen je aan iedereen aanbevelen om je er altijd voor ons was als we je nodig hadden.

 • Ivo H.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Tijdens de afspraak merkten we al snel dat Susan erg met ons meedacht en daarnaast ook goede adviezen had dmv haar fiscale achtergrond. Susan kwam haar afspraken netjes na en was zelfs na werktijd voor ons bereikbaar. Ik zou haar zeker aanraden bij andere mensen die hulp nodig hebben mbt een echtscheidingsconvenant!

 • Riëtte Bloem
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Als collega heb ik Susan van Kessel ervaren als een zeer professioneel financieel mediator. Met veel overtuiging en kennis van (financiële) zaken helpt zij cliënten om hun weg tot gezamenlijke afspraken te vinden. Hierbij geeft ze cliënten de ruimte vanuit haar inlevingsvermogen en behoudt zij wel de regie vanuit haar deskundigheid als mediator. Zij maakt dat mensen zich op hun gemak voelen. Daarnaast is zij een prettige persoon om mee samen te werken.

 • Anoniem
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Susan was zeer prettig om alles mee te regelen. Ze maakte het voor alle partijen gemakkellijk en alles is mogelijk, bijvoorbeeld het voeren van gesprekken via Skype. Gewoon super!

 • H. Peters
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ik ben heel tevreden over de hulp van Susan: ze kan goed luisteren en nuttige, inhoudelijke oplossingen aandragen. Ze is onpartijdig en geduldig, en kan doortastend reageren als dat nodig is. Haar adviezen hebben de afwikkeling van de scheiding een stuk makkelijker gemaakt.