Vincent Wijmans

Mediator

  • Expertise

    Allround

  • Werkgebied

    Noord-Brabant, Zuid-Holland

Financieel

Relationeel

Kinderen

Ervaring

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Over Vincent Wijmans

In 1996 ben ik afgestudeerd als bedrijfsjurist aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in het gedrag en de psyche van de mens, ben ik me daarna gaan verdiepen in coaching, psychologie en mediation. Als mediator en echtscheidingsadviseur heb ik me gespecialiseerd in Familierecht.

In een open en veilige sfeer is ruimte voor wat eenieder kwijt wil en belangrijk vindt. Ik help om samen tot acceptabele oplossingen te komen en om een goede basis te leggen voor de onderlinge verstandhouding. Dit is voor alle betrokkenen erg belangrijk voor de toekomst. Draagvlak en gezamenlijk gedragen afspraken, daar ga ik voor.

Ik ben jeugdvoorzitter van een voetbalclub en en zet me graag in voor het goede doel. Verschillende keren heb ik meegedaan met de Roparun en Alpe d’HuZes. Zo probeer ik op een sportieve manier mijn steentje bij te dragen aan een betere en gezondere samenleving.

Het proces van een echtscheiding in 3 stappen

Vind de mediation expert die bij u past

Zoek en vergelijk gecertificeerde mediators op het platform van Rechtsinfo. Kies een mediator op basis van de verschillende regio's in Nederland waarin iemand actief is, zijn of haar expertise, ervaring en persoonlijkheid. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om meer informatie te ontvangen over het scheidingsproces.

Volgende stap

Kies een pakket en maak afspraken

Rechtsinfo biedt verschillende pakketten aan om de echtscheidingsprocedure van begin tot eind te doorlopen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u onder begeleiding van een mediator afspraken gaan maken. De mediator maakt deze afspraken dus niet voor u, maar vervult een begeleidende rol en zorgt ervoor dat u beiden uw belangen kunt uitspreken.

Volgende stap

Het verzoek tot echtscheiden indienen

Wanneer u beiden het echtscheidingsconvenant hebben getekend, zal de advocaat die het verzoekschrift tot scheiden indienen bij de rechtbank. Binnen enkele weken zal door de rechter de echtscheiding worden uitgesproken, waarna u er een beschikking van ontvangt. Onze advocaat zal er vervolgens voor zorgen dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent getrouwd. Vanaf dan is het huwelijk officieel ontbonden.

Heeft u interesse in mediation met Vincent?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel nu 085 80 81 449 Altijd antwoord op werkdagen

Waarom Rechtsinfo?

  • Onpartijdig Mediators zijn altijd onpartijdig en hebben als doel om u als scheidend echtpaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

  • Gecertificeerd Alle experts zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en gecertificeerd door het MFN en ADR.

  • Helder Onze experts zorgen ervoor dat de situatie begrijpelijk is voor beide partijen door duidelijke taal te gebruiken.