Online scheiden

Hoe kun je een echtscheiding online regelen?

De kogel is door de kerk. Jij en je partner hebben besloten om te gaan scheiden. Dit is vaak geen makkelijke beslissing en daarom is het belangrijk dat je je goed laat informeren over wat scheiden precies inhoudt en wat er geregeld moet worden. Er zijn verschillende manieren om te scheiden van je partner.


Online scheiden met Netjes Scheiden

Wanneer u een advocaat in de arm neemt tijdens een scheiding bent u al snel €3000,- kwijt.
Met een online scheiding bent u een stuk voordeliger uit.

Daarnaast zorgt een online scheiding ervoor dat je in een veel kortere tijd van elkaar gescheiden bent.
Je weet namelijk al wat je wilt en kunt hierdoor een hoop tijd besparen. Met een online scheiding ben
je in gemiddeld 4 á 5 weken van elkaar gescheiden.Natuurlijk is er de ‘ouderwetse’ manier: je schakelt een advocaat in en werkt een overeenkomst uit. Deze overeenkomst wordt voor de rechtbank besproken en de rechter doet een uitspraak. Maar tegenwoordig is vrijwel alles te vinden en te regelen via het internet. Zo kun je ook je scheiding online regelen, dat is goedkoop en snel.

Snel scheiden via enkele muisklikken?

Het klinkt heel simpel: online scheiden. Mensen die vroeger snel wilden scheiden konden hun huwelijk omzetten naar een geregistreerd partnerschap en zo de scheiding verder regelen zonder advocaat. Dit werd de flitsscheiding genoemd. Dat kan nu niet meer. Maar de ontwikkeling en de vraag naar snel scheiden is gebleven. Rechtsinfo.nl stelt je in de gelegenheid om met een formulier via deze link je scheiding snel en veilig online te regelen.

Scheidingsprofs logo

Snel en kundig online scheiden voor een vast bedrag zonder advocaat!

Meer dan 75% van alle scheidingen kun je online afhandelen. Logisch dat steeds meer koppels voor online scheiden kiezen. Dan kun je het scheiden als het jou uitkomt. Online scheiden kan al vanaf €295,- p.p.

Bekijk ons volledige aanbod

maurice Wijmans

WIJ STAAN VOOR

 • onpartijdig Onpartijdig
 • Vast bedrag Vast tarief
 • termijnen Termijnen mogelijk
 • Wat moet je doen wanneer je online je scheiding aanvraagt?

  Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? Wanneer je verschillende aanbieders online scheidingen gaat vergelijken, dan zie je dat er vaak gewerkt wordt met pakketprijzen. In deze prijs is meestal  inbegrepen de kosten van het griffierecht, verzoekschriften aan de rechtbank en de inschrijving van de echtscheiding bij de burgerlijke stand. Het is de bedoeling dat je zelf het echtscheidingsconvenant opstelt en indien van toepassing ook een ouderschapsplan. Vaak is het tegen meerprijs wel mogelijk om contact te hebben met de advocaat of om advies in te winnen over het echtscheidingsconvenant. Natuurlijk zul je zelf je handtekening nog moeten zetten onder de papieren voor het huwelijk ontbonden kan worden. De advocaat zorgt voor de verzending van alle stukken naar de rechtbank.

  Wat moet er geregeld worden bij een online scheiding?

  Hou in het achterhoofd dat een online scheiding enkel succesvol afgerond kan worden als je samen in staat bent om goede afspraken te maken. Jullie moeten het namelijk samen eens worden over de verdeling van de inboedel en andere gezamenlijke bezittingen, alimentatie en het pensioen. Er moet bepaald worden of één van jullie in jullie huis blijft wonen of dat jullie allebei gaan verhuizen. Als er kinderen in het spel zijn, moet een ouderschapsplan opgesteld worden. Kunnen jullie (helaas) niet meer samen door één deur, dan moet je kijken of deze vorm van scheiden de wel geschikt is voor jullie. Een mogelijkheid is om de hulp van een advocaat of mediator in te schakelen. Op rechtsinfo.nl zijn hulpmiddelen te vinden die je helpen bij het online scheiden. Zo vind je bijvoorbeeld een format voor een echtscheidingsconvenant of ouderschapsplan. Verder vind je op rechtsinfo.nl ook een rekentool om de hoogte van de alimentatie vast te stellen.

  Kortom, iedere situatie is uniek, vergelijk daarom de verschillende aanbieders van online scheidingen met elkaar. Het is hierbij belangrijk om niet alleen op de prijzen te letten, maar ook wat je krijgt voor die prijs en wat eventuele meerkosten zijn. Misschien kun je gebruik maken van rechtsbijstand. Neem in ieder geval geen overhaaste beslissingen.

  [ VRAAG EEN JURIDISCH EXPERT ]

  Stel hier geheel vrijblijvend uw vraag aan één van onze juridische experts zal u zo snel mogelijk antwoord geven .

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bespaar tot €250,- op uw echtscheiding!

  U betaalt gemiddeld €295,- voor een scheiding.

  PARTNERS

  netjesscheiden

  In het basispakket online scheiden:

  bemiddelaars
  Gratis ouderschapsplan
  Online mogelijk
  Duur is 4 á 5 weken
  Gratis convenant
  Reviews aanwezig

  KLANTENWAARDERING: 9

  U bespaart met deze deal:
  €268,25

  Prijs echtscheiding
  Basis pakket
  €293,- P.P.

  ONLINE SCHEIDEN
  scheidingsprofs

  In het basispakket online scheiden:

  maurice
  Gratis ouderschapsplan
  Online mogelijk
  Duur is 4 á 5 weken
  Gratis convenant
  Reviews aanwezig

  KLANTENWAARDERING: 8

  U bespaart met deze deal:
  €269,25

  Prijs echtscheiding
  Basis pakket
  €295,- P.P.

  ONLINE SCHEIDEN


  Gerelateerde pagina's: