Mediator scheiden in Rotterdam

Gaan jij en je partner scheiden en wonen jullie in Rotterdam? Dan kan het handig zijn om jullie scheiding te laten begeleiden door een mediator. Een mediator bemiddelt tussen jou en je partner en helpt jullie om afspraken te maken en deze op papier te zetten.

Een mediationtraject bestaat in de meeste gevallen uit meerdere gesprekken. Eerst worden de problemen en oorzaken van die problemen op tafel neergelegd. Daarna krijgen jij en je partner beiden de kans om oplossingen aan te dragen. Als alles hierbij goed gaat, komen jullie uiteindelijk tot afspraken waar iedereen blij mee is.

Een belangrijke voorwaarde van mediation is dat het volledig vrijwillig is: beide partners moeten bereid zijn om met elkaar het gesprek aan te gaan. Het mediationtraject vraagt namelijk veel inzet van beide partners. Omdat dit traject en de scheiding zelf veel van je vragen, is het verstandig om een mediator te zoeken in Rotterdam. Zo voorkom je reistijd. Rechtsinfo helpt je graag bij het zoeken naar een mediator in Rotterdam die bij jou past.

Wil je persoonlijke hulp?

Kies de hulp die het beste bij jouw situatie past

Hulp bij scheiden