Mediator scheiden in Utrecht

Ga je scheiden in Utrecht en kunnen jij en je partner nog wat hulp gebruiken bij het maken van afspraken? Dan is een mediator voor jullie misschien de oplossing. Het is niet gek dat het niet lukt om alle afspraken compleet zelfstandig te maken. Er zijn immers altijd onderwerpen die gevoelig liggen en waar jullie samen niet uitkomen. Een mediator kan dan de oplossing zijn.

Een mediator bemiddelt op professionele wijze tussen jou en je partner, door jullie beiden aan het woord te laten over de problemen, achterliggende oorzaken en oplossingen die jullie in gedachte hebben. Hij of zij kiest daarbij geen partij, maar zal vooral gericht zijn op het zoeken naar een oplossing die jullie beiden aanspreekt.

Het mediationtraject bestaat gemiddeld uit 2 tot 8 gesprekken en is dus best intensief. Het is daarom verstandig om een mediator in Utrecht te zoeken. Er zijn meerdere mediators actief die je kunnen begeleiden bij je scheiding. Rechtsinfo helpt je graag bij het vinden van de juiste mediator in Utrecht.

Wil je persoonlijke hulp?

Kies de hulp die het beste bij jouw situatie past

Hulp bij scheiden