Scheiden in Nijmegen

Nadat jij en je partner het besluit om te scheiden verwerkt hebben, is het zoeken naar de juiste vorm van hulp bij de scheidingsprocedure de volgende stap. Er zijn in Nijmegen verschillende vormen van hulp bij scheiden beschikbaar, zoals mediation of een advocaat. Een andere optie kan overal in Nederland, namelijk online scheiden.

In het geval van online scheiden maken jij en je partner zelf de afspraken en leggen jullie deze zelf ook vast in de vereiste documenten. Na het online indienen van de documenten kun je deze, indien gewenst, uiteraard nog wel laten nakijken door een juridisch expert

De meeste stellen vinden het volledig zelf maken van afspraken en deze vastleggen net een brug te ver. Als jij en je partner verwachten er wel samen uit te komen, maar wat hulp nodig hebben bij het maken van afspraken, is een mediator wellicht een oplossing. Voor wie het helaas niet lukt om samen afspraken te maken, is het zoeken naar een eigen advocaat de beste optie.

Twijfel je nog welke vorm van hulp het beste bij jouw situatie past? Op Rechtsinfo kun je eenvoudig de mogelijkheden en aanbieders voor scheiden in Nijmegen vergelijken.

Wil je persoonlijke hulp?

Kies de hulp die het beste bij jouw situatie past

Hulp bij scheiden