Mediation Advocaat

Alle mediation advocaten

Wat je moet weten over mediation

Bij mediation gaat een onafhankelijke bemiddelaar met beide partijen van een conflict op zoek naar een oplossing voor het conflict waar beide partijen zich in kunnen vinden. Mediation kan worden toegepast bij conflicten tussen personen en/of bedrijven en kan een gang naar de rechter voorkomen. Nadat het traject van med...lees meer iation voltooid is, worden de afspraken op papier vastgelegd in een overeenkomst. Mediation komt ook vaak voor bij echtscheidingen. Op deze manier kunnen beide partijen geholpen worden met het maken van afspraken. Hoewel een echtscheiding altijd door een rechter moet worden uitgesproken, kan het maken van afspraken met hulp van mediation in het voortraject ervoor zorgen dat de rechtsgang sneller en goedkoper verloopt. klap in

Mediation in het kort

  • Een onafhankelijke bemiddelaar gaat met beide partijen op zoek naar een oplossing voor het conflict
  • Kan worden toegepast bij conflicten tussen personen en/of bedrijven om een gang naar de rechter te voorkomen
  • De afspraken worden op papier vastgelegd in een overeenkomst
  • Mediation bij een echtscheiding kan ervoor zorgen dat de rechtsgang sneller en goedkoper verloopt

Alle Mediation Advocaten

Rechtsinfo.nl werkt samen met een selectie geregistreerde advocaten. Zoek hieronder naar een aangesloten Mediation advocaat bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

161 resultaten

Rechtsinfo Logo
Onafhankelijk. Transparant. Eerlijk.

Over Rechtsinfo

Met een netwerk van advocaten en een uitgebreide artikelendatabase, biedt rechtsinfo.nl hulp bij alle juridische vraagstukken waar je in het dagelijkse leven tegenaan kunt lopen. Via rechtsinfo.nl maak je snel en gemakkelijk een afspraak met een van onze advocaten. Met de garantie dat je afspraak binnen 24 uur wordt bevestigd.

Wist je dat...
...je bij Rechtsinfo altijd binnen 24 uur, na het aanvragen van je afspraak, antwoord krijgt?